L'abandonament dels 9.438 punts en l'Ibex 35 ens faria pensar en un atac al suport dels 9.236 euros.

Avui dimecres només Pharma Mar ha aconseguit perforar resistències. La superació de la resistència dels 3,04 euros és un senyal de fortalesa que propiciarà un atac imminent a la resistència dels 3,19 euros. Si aconsegueix trencar aquest nivell d'oferta, el més normal seria que acabéssim veient una extensió de la tendència alcista, que va començar a mitjan novembre, fins als 3,50 euros.

Els valors que han perdut suport són:

Zardoya (-2,61%) cau amb força, avui dimecres, confirmant l'abandó del suport dels 7,66 euros. Això és un mal senyal que empenyerà la cotització de la companyia d'ascensors fins als mínims de l'any passat que presenta als 7,04 euros. El seu aspecte tècnic és molt complicat en tots els espais temporals.

Els descensos de l'1,44% d'avui dimecres al Popular fan que perdi els mínims de les dues últimes setmanes. El banc abandona el suport dels 0,828 euros i és molt probable que continuï el degoteig a la baixa fins als mínims de l'any passat que presenta als 0,766 euros, nivells més d'un 6% per sota dels actuals.

contador