El primer nivell de resistència en el selectiu espanyol es troba als 10.400 punts.

Cie Automotive és un valor que cal tenir molt en compte aquesta setmana que comença. La companyia es troba donant forma a un descens temporal als 22 euros. El seu aspecte tècnic és impecable per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en l'extensió de les pujades per a les properes jornades. Per a les properes setmanes el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 25 euros.

Abertis ha aconseguit polvoritzar la resistència dels 17,20 euros cosa que li permet dir adéu al moviment lateral de les últimes sessions. El valor aconsegueix ficar-se en pujada lliure per la qual cosa el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 18 euros.

Merlin Properties és un dels valors que tenim al punt de mira després de veure com, fa unes sessions, aconseguia superar la resistència dels 11,75 euros. Després de la formació d'un retrocés temporal tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 12,05 euros, màxims històrics. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, es ficaria en pujada lliure cosa que seria una fantàstica notícia per a la seva evolució durant les pròximes setmanes..

Atenció, perquè Europac ha aconseguit superar, durant les últimes sessions, la resistència dels 7,71 euros. Després de mesos de moviment lateral tot sembla indicar-nos que podríem estar davant el començament d'un nou impuls alcista. El primer objectiu de pujada el podríem situar als 8,50 euros resultat de projectar l'amplitud del moviment lateral en el qual s'ha estat moviment des de finals de maig.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Zardoya Otis que es troba a molt a prop dels màxims anuals que presenta als 9,35 euros. Ull que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros. És un dels valors que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

contador