Notícies de Últimes notícies

ep ledelivery barcelona reflexionar sobre els efectesla venda online

L'eDelivery Barcelona reflexionarà sobre els efectes de la venda online

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS) L'eDelivery Barcelona Expo & Congress, la fira sobre l'i-commerce organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, debatrà sobre el repte del moviment de mercaderies que genera l'augment de les vendes online, ha informat l'organització en un comunicat aquest dijous.

Fira.- Marchesa revela la seva col·lecció nupcial del 2020 en la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS) La marca Marchesa, formada per les dissenyadores Georgina Chapman i Keren Craig, va presentar la nit d'aquest dimecres per primera vegada la seva col·lecció de núvia per a la propera temporada 2020, en la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, la fira de moda de núvia de Barcelona organitzada per Fira de Barcelona, segons ha informat l'organització en un comunicat aquest dijous.

jeff bezos amazon noticias

Signe mixt en Wall Street: Facebook i Microsoft es disparen després dels seus resultats

Wall Street registra signe mixt durant una nova sessió marcada pels resultats empresarials. En el que va de temporada, més del 78% de les empreses de l'S&P 500 (-0,3%) han batut les expectatives del mercat, segons la informació recollida per FactSet. Aquest dijous, Facebook es dispara un 6% després de publicar les seves xifres i Microsoft repunta un 3%, tot i que el conglomerat industrial 3M es desploma un 10%, cosa que explica la caiguda de l'1% al Dow Jones.

Obertura en Wall Street: Dow Jones: -0,76%; S&P 500: -0,07%; Nasdaq: +0,55%