cbwhatsapp short

A partir del 2020, WhatsApp introduirà publicitat als estats. D'aquesta manera, la multinacional de Mark Zuckerberg vol seguir els passos que va prendre amb les aplicacions de Facebook o Instagram i aprofitar el potencial publicitari d'aquestes plataformes.

El model de publicitat proposat de WhatApp sembla seguir el format dels anuncis intercalats d'Instagram Stories.

Així ho mostren les primeres imatges i les principals claus de la proposta de Facebook d'introduir publicitat en WhatsApp, la xarxa social de missatgeria instantània, publicades pel consultor tecnològic Matt Navarra, entre les quals destaquen els anuncis intercalats als estats.

El model de publicitat proposat de WhatApp seguirà el format dels anuncis intercalats d'Instagram Stories

Aquestes imatges indiquen que s'introduiran anuncis intercalats en les històries o estats de WhatsApp dels contactes, cosa que replica el format d'Instagram. Segons l'expert en xarxes socials, aquesta novetat s'introduirà a la plataforma el 2020.

Una altra funció d'aspecte publicitari que llançarà Facebook a la xarxa de missatgeria instantània és una major varietat d'opcions de format de missatges enviats per a les empreses que utilitzen la plataforma per comunicar-se amb els seus clients o empleats a través de WhatsApp Business.

L'última novetat que està proposant l'empresa és la unificació del catàleg de productes de WhatsApp i el catàleg de Business Manager ja existent de Facebook. Aquesta unió implicarà un únic catàleg de productes per a ambdues xarxes i una creixent fusió entre les dues plataformes.

Noticias relacionadas

contador