ep tesla s
TESLA - Archivo
144,68$
  • 2,63$
  • 1,85%

Tesla deixarà de vendre pròximament els seus vehicles més barats del mercat: els models X i S. Així ho va anunciar el mateix Elon Musk, conseller delegat de la fabricant, aquest mateix dimecres a través del seu perfil de Twitter.

Aquesta notícia se suma a la del passat 2 de gener, data en la qual la companyia va caure amb força a Wall Street després d'anunciar que rebaixava el preu del seu Model 3.

"Des de dilluns que ve, Tesla no rebrà comandes dels seus Model X i S, si els voleu, si us plau compreu-los diumenge", va apuntar en la seva piulada Musk, que va estar triat recentment com a personatge econòmic de 2018 pels lectors de Bolsamanía.

Amb tot, les notícies se li segueixen acumulant a la fabricant de vehicles elèctrics, després que aquest dimecres el grup fos demandat als EUA per la mort d'un passatger a causa d'"una bateria defectuosa".

Malgrat això, la companyia acumulava el passat mes de desembre una pujada del 38% després de la renúncia de Musk a la presidència de la companyia. De fet, alguns analistes anticipen una sòlida demanda dels seus vehicles per a aquest 2019.

Noticias relacionadas

contador