• Els usuaris rebran una única factura que inclogui els serveis de la companyia de telecomunicacions i els continguts consumits
ep edicion especial productrediphone 7iphone 7 plus
APPLE

Movistar Espanya ha anunciat un nou servei per als clients que utilitzin els dispositius mòbils d'Apple. L'operadora espanyola oferirà l'opció de pagar les compres a les botigues i plataformes dels de Cupertino directament amb càrrec directe a la factura del telèfon.

  • 169,89$
  • 0,51%
  • 4,15€
  • 0,78%

Pagar les compres en plataformes com App Store, Apple Music, iTunes, iBooks i iCloud serà més fàcil a partir d'ara per als clients de Movistar. El servei de cobrament sobre la factura estarà disponible tant els de plans mòbils de prepagament com els de contracte. Amb el llançament d'aquest servei, "Movistar fa un pas endavant per desenvolupar els seus serveis financers i ampliar el servei al client", segons ha explicat la pròpia companyia en un comunicat fet públic aquest dimecres.

Per activar-lo s’ha de seleccionar com a mètode de compra l'opció "Telèfon mòbil" en els paràmetres de configuració

El funcionament del nou servei és senzill: els clients de Movistar que ja tinguin un Apple ID o en creuen un de nou han de seleccionar com a mètode de compra l'opció "Telèfon mòbil" en els paràmetres de configuració per App Store, Apple Music, iTunes, iBooks i iCloud des del seu iPhone, iPad, iPod touch i Mac, o bé a iTunes des del PC. La nova opció es configura automàticament i permet fer compres amb un sol clic a través de dispositius Apple, incloent-hi l'Apple TV i Apple Watch.

Noticias relacionadas

contador