ep apple airpods
167,04$
  • -0,96$
  • -0,57%

El Divendres Negre té un guanyador clar: els AirPods d'Apple. Almenys, segons l'últim informe de Wedbush. La demanda per aquests cascos inhalámbricos s'ha disparat i l'analista de la companyia, Daniel Ives, avisa del seu potencial per impulsar les vendes dels de Cupertino en una data tan assenyalada.

L'èxit dels AirPods està sent tal que des d'Apple han elevat la seva producció a marxes forçades per proveir la necessitat dels seus clients.

Ives assegura que el colós tecnològic va camí de vendre més de 65 milions d'AirPods el 2019 i pot arribar als 90 milions d'unitats el 2020.

L'àrea de negoci de dedicat als 'wearables', entre els quals s'inclouen aquests auriculars, ha disparat un 54% els seus ingressos durant el quart trimestre. Aquest any, les accions d'Apple acumulen una pujada del 70% i el consens d'analistes segueix veient potencial alcista al títol.

Veient el gran èxit d'aquest dispositiu Apple va presentar els AirPods recentment, una versió millorada que inclouen cancel·lació de soroll a un preu de 249 dòlars.

A aquests se suma el fet que gegants del comerç electrònic com Amazon hagin rebaixat agressivament el preu del model anterior. I l'iPhone 11? Ives indica que la demanda també ha crescut just a temps i "pot impulsar el títol" de cara al 'boom' del 5G el 2020.

contador