bezos blue origin

Elon Musk s'ha mofat a Twitter de Jeff Bezos i Blue Origin, la seva companyia espacial rival de SpaceX. El conseller delegat d'Amazon ha anunciat que la seva empresa té previst aterrar a la lluna el 2024. Per a això, invertirà 1.000 milions de dòlars cada any mitjançant la venda d'una part de les seves accions en el gegant del comerç electrònic.

L'ocasió va ser aprofitada pel conseller delegat de Tesla, que va publicar una foto del coet de Blue Moon modificada en la qual es pot llegir la inscripció 'Blue Balls' i adjunta el següent missatge: "Oh, deixa de bromes, Jeff".

Aquesta no és la primera vegada que Musk troleja Bezos. El mes passat, després que Amazon anunciés els seus plans per llançar 3.000 satèl·lits i expandir la cobertura d'Internet a "totes les comunitats", el CEO de Tesla va anomenar "copiota" a Bezos. I és que SpaceX va anunciar un projecte similar el 2018.

L'anunci de Bezos té lloc després que el vicepresident dels EUA, Mike Pence, animés el sector a invertir en la carrera espacial per tornar a la Lluna abans del 2024. El fundador d'Amazon va reconèixer recentment The New York Times que "mai vaig pensar que tindria els recursos per començar una companyia espacial".

Bezos va crear Blue Origin fa 20 anys però no seria fins al 2005 quan la companyia va iniciar el desenvolupament de coets espacials. El CEO d'Amazon assegura que el seu somni és arribar a la Lluna, cosa que comparteix amb el propi Musk, un altre dels grans magnats tecnològics de Silicon Valley.

contador