firma silviogonzalez emiliogayo min
4,73€
  • -0,06€
  • -1,25%

Atresmedia puja després del seu acord amb Telefónica. Les dues companyies s'uneixen per crear un colós de l'audiovisual: un estudi de cinema i sèries amb el qual busquen fer front a companyies dominants del sector de reproducció¡ en continu com Netflix. L'empresa estarà participada al 50% per cadascuna d'elles.

Així ho han anunciat les dues companyies a través d'un fet rellevant enviat a la CNMV. Les dues buscaran així "sumar talent i recursos per optimitzar i guanyar escala en el seu negoci de creació i distribució de continguts per així ser més competitius a la indústria internacional".

L'acord ha estat assolit per Silvio González, conseller delegat d'Atresmedia, i Emilio Gayo, president de Telefónica Espanya. L'aliança entre ambdues no sorprèn. Les dues han treballat en el passat en la producció de ficcions com El Embarcador.

Com a resultat, les dues companyies anticipen generar "un important volum de llocs de treball directes i indirectes, comptarà amb el talent i els mitjans necessaris per desenvolupar el nombre de projectes que requereixen tant les capacitats dels socis com el desenvolupament comercial per a altres clients i operadors".

En declaracions a Bluper, la directora editorial d'Atresmedia Studios, Sonia Martínez, asseverava que "els canvis que està patint la televisió ens empeny a buscar parelles de ball constantment i som millors quan estem junts que quan anem fent la guerra".

"Necessitem competir amb tot el que està arribant de fora i som millors quan compartim les nostres fonts", postil·la. En aquest cas, tant Telefónica com Atresmedia estan recolzades per diverses sèries d'èxit. I totes dues, estaven col·laborant amb gegants de reproducció en continu com Netflix. En el cas de la primera, Telefónica va integrar Netflix en la seva interfície des de desembre de 2018. I, en el de la segona, ja ha produït sèries de renom com La casa de paper que després han estat comprades i distribuïdes pels de Reed Hastings.

Noticias relacionadas

contador