ep nuevo ipad97 pulgadas compatibleapple pencil
APPLE

Apple segueix innovant en la seva línia de productes i el mercat espera que el gegant tecnològic implementi el reconeixement facial en les seves iPads.

  • 183,38$
  • 5,98%

Els analistes esperen una nova versió de l'iPad Pro, l'actual tauleta de gamma alta que, a hores d'ara, competeix amb la Surface de Microsoft.

La tecnològica vol seguir competint amb el Surface de Microsoft

Una altra de les novetats que el consens espera que Apple anunciï és un redisseny del MacBook Aire, el portàtil dels de Cupertino amb un preu de sortida de 999 dòlars.

La companyia de Tim Cook va presentar el mes passat els seus nous models d'iPhone però no oblida la resta de productes, que durant l'últim trimestre fiscal van representar 45.000 milions de dòlars en vendes.

"Realment volen demostrar al món que no s'han oblidat de l'iPad i del Mac", afirma Mike Kitagawa, analista de Gartner. Apple retrà comptes amb el mercat aquest dijous presentant els seus últims resultats trimestrals.

La companyia va ser notícia la passada setmana per ser multada, al costat de Samsung, per casos d'obsolescència programada. La tecnològica de Silicon Valley va ser sancionada concretament amb una multa de 10 milions d'euros pe l’AGCM (Autoritat Garant de la Competència i del Mercat d'Itàlia).

Noticias relacionadas

contador