cb ajasx4

Les accions de l'Ajax es desplomen un 17% (tot i que han arribat a caure un 20%) a la borsa holandesa després de l'eliminació de l'equip de Ten Hag en semifinals de Lliga de Campions a mans del Tottenham Hotspur. El combinat d'Amsterdam va ser incapaç de fer valer el seu avantatge de l'anada i va acabar caient després d'encaixar un gol al minut 96 de la volta, disputada al b

El desvergonyiment de l'equip d'Amsterdam que va ser precisament la seva gran virtut per portar-lo fins a semifinals d'aquest torneig eliminant pel camí equips com el Reial Madrid i la Juventus de Torí va acabar sent la seva pròpia tomba.

El Tottenham es va aprofitar d'això i va acabar donant-li la volta a l'eliminatòria amb un 2-3 al Johan Cruyff Arena (després de perdre (0-1 l'anada) que els dona el pas a la gran final que es disputarà a l'estadi Wanda Metropolità el proper 1 de juny.

I tot, malgrat que el guió donava un clar avantatge al combinat ajaccied, que se n'anava guanyant 2-0 al descans gràcies als gols de De Ligt i Ziyech. No obstant això, un hat-trick del brasiler Lucas Moura li acabaria donant la victòria als Spurs i, amb ella, el pas a la final.

L'Ajax perd així el terreny guanyat després d'eliminar el Reial Madrid (va tancar la sessió disparant-se un 7%) i el Juventus de Torí (+9%), fet que el va alçar a tocar nous màxims històrics als 19,10 euros.

Per la seva banda, el Tottenham de Pochettino s'enfrontarà a la final davant el Liverpool de Jürgen Klopp que va fer els deures un dia abans eliminant inesperadament el FC Barcelona (4-0) després de caure per 3-0 a l'anada. D'aquesta manera, serà la primera final de Campions entre dos equips anglesos 11 anys després de l'última.

contador