ep archivo   ciudad de singapur
STAR ALLIANCE - Archivo

A partir del 19 d'octubre de 2021, Singapur reobrirà les seves fronteres als viatgers vacunats procedents d'Espanya, Dinamarca, França, Itàlia, Països Baixos, Regne Unit, Canadà, Estats Units d'Amèrica i Corea de Sud.

Mitjançant el "Vaccinated Travel Lane" (VTL), els passatgers podran entrar a Singapur des dels països seleccionats sense necessitat de fer quarantena i amb qualsevol propòsit, incloent-hi els viatges de plaer, després de mesos sense poder fer-ho per la pandèmia.

Els criteris d'admissió i mesures sanitàries requerides per volar a Singapur des d'Espanya sense complir quarantena són els següents:

· Haver rebut la pauta completa de vacunació contra la Covid-19. L'última dosi s'ha d'haver administrat al mínim 14 dies abans de l'arribada a Singapur.

· Residir a Espanya o a qualsevol país inclòs a la VTL durant al menys 14 dies consecutius abans de la sortida cap a Singapur. L'historial de viatge de 14 dies pot ser una combinació d'estades en diversos països compresos a la VTL. Per tant, els viatgers de la VTL no han de tenir necessàriament la nacionalitat espanyola.

· Realitzar-se una prova Covid-19 PCR negativa a les 48 hores prèvies a la sortida del vol i una prova PCR a l'arribada a l'aeroport de Changi. Fins que rebin el resultat negatiu de la prova, els viatgers hauran d'allotjar-se a un hotel a Singapur.

· Proporcionar un certificat digital de vacunació certificable (és a dir, que contingui un codi QR per a la seva verificació) en anglès, emès pel Govern de Singapur o el certificat digital Covid de la Unió Europea (DCC de la UE)

· Volar als vols designats VTL. Aquells passatgers que no viatgin en vols VTL hauran de complir quarantena en arribar a Singapur.

· Tots els viatgers que no siguin ciutadans de Singapur han de sol·licitar un Vaccinated Travel Pass (VTP) entre set i 30 dies abans de la seva data prevista d'entrada a Singapur. Els viatgers poden sol·licitar el VTP a partir d'el 12 d'octubre de 2021.

contador