tencent-music-entertainment-group-a-suivre-a-wall-street

Tencent va registrar durant els nou primers mesos de l'any un benefici net de 81.975 milions de iuans, xifra que suposa un 37% menys que durant el mateix període de l'any passat. El gegant digital xinès ha anunciat que durà a terme una segona ronda d'acomiadaments i ha revelat un pla per reduir la participació en Meituan.

La facturació es va reduir un 2%, fins als 409.598 milions de iuans, i els ingressos van baixar un 1,5%, fins als 409.598 milions.

Tot i això, durant el tercer trimestre, el benefici net de Tencent va ser de 39.943 milions de iuans, un 1,1% més, mentre que els ingressos van caure un 1,6%, fins als 140.093 milions. Entre juliol i setembre, la companyia "va començar a beneficiar-se dels ajustaments" que va dur a terme amb l'objectiu de "reposicionar-se" al "nou paradigma" del sector, ha assegurat.

Pel que fa als acomiadaments, Tencent no ha informat de la xifra concreta de treballadors que afectaran, però sí que ha justificat aquesta decisió dient que es deu a la reducció de costos.

D'altra banda, la companyia reduirà la seva participació en Meituan lliurant als inversors un 90,9% de la part que fins ara en posseïa, xifra que representa més de 958 milions de títols. Així, els accionistes rebran una participació de Meituan per cada 10 accions de Tencent que tinguin al seu poder.

Noticias relacionadas

contador