ep archivo - sede de telefonica deutschland en munich alemania
TELEFÓNICA DEUTSCHLAND - Archivo

Telefónica Alemanya ha actualitzat les previsions per al conjunt de l'any, que ara passen a anticipar un Oibda ajustat de dígit mitjà-baix, entre l'1% i el 5%. A més, la filial alemanya de la teleco preveu "un creixement lleugerament positiu" dels seus ingressos.

  • 2,43€
  • 1,42%

Parlant de facturació, la companyia ha ingressat un 5,1% més interanual al tercer trimestre, fins als 1.967 milions d'euros, xifra superior a la projectada pel consens d'analistes.

El benefici net de la companyia ha caigut, no obstant, des dels 328 milions fins als 143 milions als nou primers mesos de l'any. Entre altres, la filial s'ha anotat als seus comptes l'impacte de l'escissió i la venda de 4.000 llocs a Telxius, que ha generat un benefici addicional de 227 milions.

La captació continuada de clients ha estat una de les claus per a aquest creixement sostingut de la filial, que se segueix situant entre el millor de Telefónica des de començament del 2021. A més, el grup ha anunciat un acord a gran escala amb Lebara, operador mòbil virtual amb presència a Alemanya des de fa més de 10 anys.

Markus Haas, conseller delegat de Telefónica Alemanya, ha tret pit presumint d'un altre "sòlid exercici" al tercer trimestre gràcies, en bona part, a "la nostra magnífica xarxa d'O2, que és la base d'aquest creixement i gràcies a la qual hem pogut incrementar el nombre de clients i els ingressos”.

Noticias relacionadas

contador