• Els ingressos nets van arribar als 121 milions d'euros

Talgo ha guanyat un total de 15,6 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, cosa que representa un 14% menys que durant el mateix període de l'any anterior, quan va guanyar 18,3 milions d'euros. D'altra banda, el benefici ajustat de gener a març d'aquest any és de 18,4 milions d'euros, davant els 20,3 milions de l'any anterior.

  • 4,44€
  • 0,80%

Els ingressos nets de la companyia van arribar als 121 milions d'euros durant el primer trimestre del 2017 i reflecteix la fase actual dels contractes de fabricació en execució, tal com informa Talgo a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Els ingressos representen una caiguda del 19% respecte al mateix període de l'any anterior.

Segons la companyia, aquests ingressos es van deure principalment a l'execució de la cartera de comandes (principalment Meca-Medina i Kazakhstan); per l'activitat de manteniment, que continua amb bon acompliment i proporciona estabilitat i generació de caixa recurrent; i pels equips de manteniment comercialitzats a operadors i altres clients internacionalment.

Els resultats abans d'impostos (EBITDA) i l'EBITDA ajustat van arribar als 28 milions d'euros i 26 milions, respectivament, amb marges alts com a resultat de revisió del pressupost en projectes i mix de projectes executats. Per Talgo, una de les perspectives per a aquest 2017 és mantenir la rendibilitat objectiva amb un marge EBITDA objectiu en 20%.

En la desocupació de l'activitat, l'empresa vol que el nivell estable sigui l'esperat d'execució dels projectes de fabricació. A més, afegeix que els projectes de manteniment executats satisfactòriament proporcionaran estabilitat i ingressos recurrents. Una altra de les seves perspectives és l'increment de cartera de comandes esperada amb nous contractes.

Les accions de Talgo pugen un 0,6% fins als 5,7 euros, al Mercat Continu.

EN LLIÇA PER NOUS CONTRACTES

Talgo assegura comptar amb "bones perspectives" per aconseguir nous contractes per a la seva cartera durant aquest exercici 2017. En l'actualitat té presentades ofertes per fer-se amb comandes per valor de 480 milions d'euros, si bé són tots de manteniment.

No obstante, la compañía tiene identificados proyectos por los que pujar durante 2017 y 2020 por un importe total de 8.500 millones de euros, que en su mayor parte corresponden a trenes AVE y vagones de pasajeros.

Noticias relacionadas

contador