snapchat portada
Bolsamanía

Les accions d'Snap s'han desplomat més d'un 26% al mercat 'fora d'hores' després de publicar després del tancament uns resultats del segon trimestre que van decebre el mercat. La multinacional nord-americana de tecnologia i xarxes socials va dir també que planeja alentir la contractació a mesura que s'enfronta al debilitament dels ingressos.

Snap va anunciar unes pèrdues netes durant el trimestre de 422 milions de dòlars comparat amb els números vermells de 151 milions del mateix període de fa un any. Els ingressos van pujar fins als 1.110 milions enfront dels 982 milions (+13%). El primer semestre, les pèrdues van arribar als 781 milions enfront dels -438 milions i els ingressos van pujar fins als 2.173 milions des dels 1.751 milions.

Snap ha dit que no ha proporcionat previsions per al tercer trimestre perquè "la visibilitat a futur continua sent increïblement desafiant". La companyia ha explicat que els ingressos fins ara durant el període són "aproximadament plans" respecte de l'any anterior.

"Si bé, el creixement continu de la nostra comunitat augmenta l'oportunitat a llarg termini per al nostre negoci, els nostres resultats financers per al segon trimestre no reflecteixen la nostra ambició", va declarar Evan Spiegel, CEO de l'empresa. "Estem evolucionant el nostre negoci i la nostra estratègia per tornar a accelerar el creixement dels ingressos, cosa que inclou innovar en els nostres productes, invertir fortament en el nostre negoci de publicitat de resposta directa i cultivar noves fonts d'ingressos per ajudar a diversificar el nostre creixement de la línia superior", va explicar.

Snap també va anunciar aquest dijous que el seu consell d'administració ha autoritzat un programa de recompra d'accions de fins a 500 milions de dòlars de les seves accions ordinàries de classe A. "L'objectiu del programa és utilitzar el balanç sòlid de l'empresa per compensar una part de la dilució relacionada amb l'emissió d'unitats d'accions restringides als treballadors com a part del programa general de compensació dissenyat per fomentar una cultura de propietat", ha explicat en una nota.

Les recompres en el marc d'aquest programa es finançaran amb l'efectiu i els equivalents d'efectiu existents. El 30 de juny del 2022, Snap tenia 4.900 milions de dòlars en efectiu i equivalents d'efectiu, efectiu restringit i valors negociables.

Noticias relacionadas

contador