ep sede de nextil
NEXTIL - Archivo

Nextil (+5%) ha reduït les seves pèrdues semestrals un 66%, fins als 2,43 milions d'euros, al mateix temps que s'ha apuntat un Ebitda comparable de 2,8 milions, un 103% més que durant el mateix període de l'any anterior.

  • 0,36€
  • 0,28%

Així ho ha comunicat la mateixa cotitzada del Mercat Continu a la CNMV aquest dilluns. Entre gener i juny, les vendes de Nextil s'han situat als 30,2 milions, un 13% menys que el 2020.

"El gran creixement de vendes a partir del segon trimestre reflecteix una tendència que s'espera consolidar durant la segona part de l'any a causa de la cartera de comandes a les unitats de peça i teixit", ha destacat Nextil al seu comunicat d'aquest dilluns.

Des del grup asseguren que aquesta millora de rendibilitat registrada durant els sis primers mesos de l'any ha tingut lloc en totes les àrees de negoci. A més, el seu deute financer net ha crescut un 7% des de desembre de 2020, fins als 52,8 milions.

Nextil ha informat, a més, de la fase de finançament d'una nova fàbrica a Guatemala, que constarà d'una planta de 25.000 metres quadrats que esperen que estigui funcionant per al primer trimestre del 2023.

contador