goldman-sachs-est-sur-le-point-de-racheter-united-capital

Goldman Sachs (+2%) ha guanyat molt més del que s'esperava durant el tercer trimestre del l'any. Concretament, el banc s'ha apuntat un BPA de 14,93 dòlars, respecte als 9,92 dòlars anticipats pel consens d'experts.

  • 420,05$
  • -0,71%

L'entitat ha facturat 13.610 milions de dòlars durant el període, xifra també sensiblement superior als 11.600 milions projectats pels analistes.

En aquest sentit, els ingressos per operar en borsa de Goldman han arribat als 3.100 milions, molt més que els 1.850 milions que esperava el consens d'experts recollit per FactSet. A més, la seva àrea de banca d'inversió ha facturat 3.700 milions durant el trimestre, també batent les expectatives que se situaven als 2.600 milions.

Goldman s'uneix així a la resta de la banca nord-americana en publicar uns resultats que han batut totes les expectatives. Alguns experts s'estan arribant a preguntar si és que realment el llistó posat als comptes d'aquestes entitats no estava massa baix.

Des dels mínims de març de 2020, els títols de Goldman s'han revalorat un 200%, com bé recorda l'analista tècnic de Bolsamanía, J.M. Rodríguez. Malgrat les seves petites correccions de les últimes setmanes, "estem parlant d'un subjacent en pujada lliure relativa", explica.

"Si bé és cert que l'escenari més probable continua sent el de donar continuïtat a la tendència alcista de mitjà i llarg termini, hem de saber que qualsevol aproximació futura a la base del canal alcista s'hauria d'interpretar com una nova oportunitat per pujar al tren de les compres", reconeix Rodríguez. "A dia d'avui tot és un clar mantenir", conclou.

Noticias relacionadas

contador