prosegur1 portada

Prosegur i Prosegur Cash han publicat els seus comptes semestrals aquest divendres. La primera ha guanyat un 53% menys (23 milions d'euros) i, la segona, un 13,1% menys (22 milions d'euros) fins a juny.

Així ho han anunciat totes dues companyies a través d'un fet rellevant remès a la CNMV. Prosegur Cash ha reportat unes vendes de 772 milions d'euros durant els sis primers mesos de 2020, un 13,1% menys respecte al mateix període de l'any anterior.

La facturació en moneda local (incloent-hi orgànica i inorgànica) torna a mostrar un bon comportament i creix un 5,8%, malgrat el menor nivell d'activitat a conseqüència de la COVID-19.

No obstant això, les divises, especialment als mercats emergents, han continuat experimentant una tendència desfavorable. D'altra banda, les vendes de Nous Productes ja representen un 18,2% dels ingressos durant el semestre i mostren una forta resistència en el context de la pandèmia.

Les vendes de Prosegur han arribat a 1.775 milions d'euros durant el primer semestre de 2020, la qual cosa representa un 13,6% menys respecte al mateix període de l'any anterior. Aquesta xifra ja reflecteix la desconsolidació de les vendes del negoci de Seguretat a França, classificat com a disponible per a la venda, i del negoci d'Alarmes a Espanya.

En qualsevol cas, i igual que en trimestres precedents, les operacions continuen reportant un creixement orgànic positiu del 3,5%, mostrant la resiliència del negoci enfront del coronavirus COVID-19 però afectat per la taxa de canvi desfavorable de les divises.

Noticias relacionadas

contador