ep recurso de oryzon genomics
ORYZON GENOMICS - Archivo

Oryzon Genomics va multiplicar per més de tres les seves pèrdues l'any passat, fins als 3,7 milions d'euros, respecte dels 'números vermells' de 1,17 milions d'euros registrats en 2018, ha informat aquest dilluns la companyia a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

  • 1,90€
  • -1,55%

La companyia ha explicat que aquestes pèrdues estan en línia "amb l'especificitat del model de negoci de la biotecnologia, que es troba en fase de desenvolupament i en un període de maduració dels seus productes a llarg termini, i sense recurrències des de la perspectiva d'ingressos".

La facturació d'Oryzon al tancament de 2019 va ascendir a 10,3 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 44,5% respecte de l'any anterior, mentre que l'efectiu i les inversions financeres disponibles van sumar 35,3 milions d'euros.

La companyia va realitzar inversions per valor de 11,3 milions d'euros al 2019, un 53% més que al 2018. D'aquesta quantitat, 10,3 milions van correspondre a desenvolupament i un milió d'euros a recerca.

Noticias relacionadas

contador