ep oracle abrira una region cloud en espana
ORACLE

Oracle ha presentat uns resultats del seu quart trimestre fiscal millors del que s'esperava. La companyia va registrar un benefici per acció de 1,54 dòlars, mentre que els ingressos trimestrals totals van augmentar un 5% en dòlars i un 10% en moneda constant, fins als 11.800 milions.

  • -
  • -

Els ingressos per serveis al núvol i suport de llicències van augmentar un 3% en dòlars i un 7% en moneda constant, fins als 7.600 milions. Els ingressos per llicències al núvol i llicències a les instal·lacions van créixer un 18% en dòlars i un 25% en moneda constant, fins als 2.500 milions.

"Aquests augments constants en la nostra taxa de creixement d'ingressos trimestrals generalment han estat impulsats per les nostres aplicacions al núvol Fusion i NetSuite, líders al mercat. Però a aquest quart trimestre, també experimentem un augment important en la demanda del nostre negoci de infraestructura al núvol, que va créixer un 39% en moneda constant", assenyala el president i director de tecnologia d'Oracle, Larry Ellison.

Afegeix que "aquest pic de creixement dels ingressos indica que el nostre negoci d'infraestructura ara ha entrat en una fase d'hipercreixement", explica la presidenta executiva d'Oracle, Safra Catz, en un comunicat.

contador