marks-spencer-cree-une-coentreprise-pour-se-renforcer-en-ligne
2,62£
  • 0,01£
  • 0,31%

Marks & Spencer (M&S) va registrar al tercer trimestre fiscal una facturació neta de 3.272 milions de lliures, xifra que representa un 18,5% més en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

A més, va veure créixer un 17,4% les vendes internacionals, fins a 272 milions de lliures. Mentrestant, al Regne Unit, els seus ingressos van ser de 2.999 milions de lliures durant aquest tercer trimestre, un 18,6% més.

Cal recordar que Marks & Spencer ja va revisar al mes de novembre passat les seves expectatives a l'alça. La cadena britànica de roba i alimentació preveu tancar el seu exercici fiscal aconseguint els 500 milions de lliures de guanys.

"Si bé la pandèmia ha presentat desafiaments per al negoci, també ha portat oportunitats", destaca Danni Hewson, analista financer d'AJ Bell, que creu que "hi ha vents en contra que fuetegen el negoci".

Entre ells assenyala la inflació, que "reduirà la quantitat d'efectiu que els compradors tenen per gastar i, atès que les botigues de descompte ja estan elaborant plans de batalla per atraure els compradors conscients del pressupost, Marks & Spencer haurà de pensar detingudament en la part del negoci que ha estat endarrerint tota la resta”.

contador