hsbc portada logo edificio

HSBC, el major prestador d'Europa per actius, ha presentat uns beneficis abans d'impostos durant el primer trimestre que han superat les estimacions, però els ingressos declarats han disminuït.

  • 7,05£
  • 1,08%

El banc amb seu a Londres, que obté la major part dels seus ingressos a Àsia, va dir que el seu benefici abans d'impostos va augmentar un 79% respecte a fa un any, fins als 5.800 milions de dòlars, durant els tres mesos que van acabar el 31 de març. Va superar les expectatives dels analistes de 3.346 milions de dòlars, segons les estimacions recopilades per HSBC.

Els ingressos declarats van ser de gairebé 13.000 milions de dòlars, un 5% menys durant el primer trimestre que durant el mateix període de l'any anterior. El banc va dir que era un reflex de l'entorn de baixos tipus d'interès.

"Vam tenir un bon començament d'any en suport dels nostres clients, al mateix temps que vam aconseguir una major rendibilitat per als nostres accionistes", va dir Noel Quinn, director executiu del grup HSBC, en un comunicat. "Estic satisfet amb el rendiment dels nostres ingressos i costos, però sobretot amb les nostres pèrdues creditícies esperades, significativament menors".

"Hem seguit avançant en la reducció tant dels costos com dels actius ponderats per risc, i hem llançat nous productes i capacitats a àrees de fortalesa", va afegir Quinn.

HSBC va dir que totes les regions van ser rendibles durant el primer trimestre.

Noticias relacionadas

contador