ep monopoly hasbro
HASBRO - Archivo

Els comptes de Hasbro deceben el mercat. El primer trimestre de l'any, la companyia fabricant de joguines va registrar uns guanys de 61,2 milions de dòlars, per sota del que s'esperava a Wall Street. Tot i això, va registrar ingressos de 1.160 milions de dòlars, superant les previsions.

  • 64,12$
  • -1,32%

Hasbro ha elevat el pronòstic de guanys per a tot l'any després que els seus ingressos hagin estat impulsats per un augment en la demanda dels jocs de taula.

La demanda de jocs de rol i videojocs va augmentar durant la pandèmia i s'ha mantingut forta fins i tot quan es van alleujar les restriccions, cosa que va ajudar Hasbro a mantenir sòlids volums de vendes malgrat els augments de preus.

"Els equips de Hasbro es van exercir bé el primer trimestre, augmentant els ingressos en tots els segments i posicionant-nos per augmentar la nostra perspectiva de guanys per a l'any. Amb base als nostres plans actuals, ara creiem un creixement dels guanys operatius ajustats d'un dígit mitjà i un creixement operatiu ajustat del 16% el marge de benefici es pot aconseguir amb un creixement dels ingressos d'un sol dígit baix", va dir Chris Cocks, director executiu de Hasbro.

La companyia explica que s'enfronta a un impacte potencial en els ingressos al voltant de 100 milions de dòlars aquest any a causa de la invasió russa d'Ucraïna.

contador