grenergy salida bolsa

Grenergy gana un 35% menys en el primer semestre de l'any. La companyia s'ha apuntat un benefici net de 4,5 milions d'euros davant els 6,9 milions registrats en el mateix període de l'any anterior. Així ho ha anunciat a través d'un fet rellevant remès a la CNMV.

  • 26,90€
  • -3,93%

L'Ebitda fins a juny va arribar a 9,5 milions respecte als 10,2 milions de l'any anterior i va estar principalment impulsat per les facturacions de les execucions de les plantes en desenvolupament i construcció a Xile, prèviament acordades per a la seva venda amb diferents fons internacionals.

Al llarg del primer semestre de 2020, Grenergy va invertir 59,2 milions, principalment en el projecte Solar PV de Quillagua (33,2 milions) i als parcs eòlics de Kosten (4,5 milions) i Duna Huambos al Perú (17,7 milions).

El Flux d'operacions resulta positiu en 1,1 milions. El deute net va ser de 102,4M€, resultant una ràtio d'apalancament Ebitda/Deute net de 5.4x, la qual cosa encara permet tenir suficient capacitat "per a mantenir el ritme d'inversió en nous parcs en desenvolupament".

Noticias relacionadas

contador