ep archivo   intalaciones de gam maquinaria en asturias
EUROPA PRESS - Archivo

GAM va obtenir un benefici net de 4,9 milions d'euros als nou primers mesos de l'any enfront dels 0,1 milions del mateix període de l'any anterior. La xifra de negoci de la companyia durant el període va augmentar un 35%, fins als 166 milions d'euros.

GAM

  • 1,32€
  • 0,76%

L'EBITDA arriba als 43,5 milions d'euros (26% sobre vendes) enfront dels 29,9 milions d'euros de fa un any. L'EBIT se situa en 12,9 milions d'euros enfront dels 6,8 milions d'euros del mateix període del 2021.

La companyia ha destacat en un comunicat que, malgrat un entorn marcat per la inflació, que impacta negativament en l'increment de costos, l'alt creixement s'acompanya d'una millora de marges.

GAM subratlla que totes les línies de negoci creixen a “taxes elevades”. Així, el negoci de lloguer a curt termini ho fa un 31%; el recurrent (llarg termini), en un 52% i suposa ja un 21% dels ingressos totals, mentre que els negocis sense CAPEX (aquells que no requereixen estructura i capital addicional, com ara distribució, compravenda, manteniment, formació, etc.) han augmentat un 32%, especialment en distribució.

Noticias relacionadas

contador