dl deutsche telekom logo sign germany telecoms t mobile pd
Sharecast / public domain image

El benefici de Deutsche Telekom va augmentar un 5,4% al segon trimestre, fins als 1.540 milions d'euros. Tot i això, les vendes netes van caure un 2,4%, fins als 27.220 milions d'euros. L'empresa de telecomunicacions alemanya ha millorat lleugerament l'estimació de beneficis per a tot l'any.

Ara preveu registrar el 2023 un EBITDA ajustat al voltant de 41.000 milions d'euros, gràcies a les altes expectatives a Alemanya i Europa i a l'impuls del seu negoci nord-americà T-Mobile US, en comparació amb la guia anterior d'uns 40.900 milions .

Segons ha assenyalat el director executiu de Deutsche Telekom, Tim Höttges, aquest nou pronòstic es basa en l'"impuls continu d'èxit al segon trimestre".

Entre l'abril i el juny, l'EBITDA va créixer un 1,5%, fins als 10.040 milions d'euros, mentre els ingressos per serveis van augmentar un 1,4%, fins als 22.950 milions d'euros.

Al mercat domèstic, les vendes del segon trimestre creixen menys del que s'esperava, un 1,9%, però el marge EBITDA és clarament millor (+50 punts bàsics).

contador