ep archivo   el presidente de ebro foods antonio hernandez callejas en la junta telematica de
EBRO FOODS - Archivo

El benefici net d'Ebro Foods creix un 5,8%, fins als 155,2 milions d'euros durant els primers nou mesos de l'any, principalment per la plusvàlua neta de les vendes d'actius realitzades durant el període, que puja fins als 30 milions. Tot i això, durant aquest període, la xifra de vendes consolidada decreix un 3,5%, fins als 2.082,8 milions.

  • 15,54€
  • 1,04%

Segons els resultats publicats aquest dimecres, les inversions publicitàries d'Ebro Foods creixen un 6,2%, fins als 70 milions d'euros. Mentre que tanca setembre amb una posició de deute net de 904,1 milions, xifra que suposa 46,7 milions menys que al tancament del 2020.

"Després d'un any de fortes vendes i bons marges per menor càrrega promocional, ens estem enfrontant a un any molt difícil durant el qual la inflació de costos i les males collites estan augmentant els nostres costos en 83 milions respecte a un 2020 també inflacionista", assenyalen des de la companyia. "No obstant, les bones i importants posicions en matèries primeres i la nostra situació global als mercats han permès arbitrar i pal·liar en part aquestes pujades", afegeixen.

Per sectors, la xifra de vendes d'arròs disminueix respecte al mateix període de l'exercici anterior un 5,4%, fins als 1.312,5 milions, en haver perdut els volums extraordinaris del 2020 relacionats amb la pandèmia. Si analitzem el trimestre aïllat, les vendes creixen un 3,8%.

Pel que fa a la pasta, la facturació decreix un 2%, fins als 811,1 milions, millorant la tendència vista els trimestres anteriors. Si analitzem el trimestre aïllat, les vendes s'eleven un 6,7%.

Noticias relacionadas

contador