dl easyjet a320
easyJet

EasyJet va reduir les pèrdues un 21,4% la primera meitat del seu any fiscal, fins als 508 milions d'euros, mentre que els ingressos totals de l'aerolínia es van multiplicar per sis, fins a assolir els 1.766 milions d'euros.

  • 5,38£
  • 0,98%

"Hem transformat l'aerolínia durant la pandèmia, cosa que ens ha permès emergir amb una fortalesa renovada, apuntalada per un producte, una xarxa i un servei que els clients realment valoren", ha assegurat el conseller delegat d'EasyJet, Johan Lundgren.

L'aerolínia es mostra disposada a "capturar els nivells de demanda més grans". De cara a l'estiu del 2022, diu que està "absolutament enfocada" a enfortir la seva resiliència operativa i afrontar aquesta època "amb optimisme, amb els clients tornant amb força".

EasyJet ha afegit que espera transportar gairebé tants passatgers als últims mesos d'aquest any com ho va fer el 2019, marcant un retorn dels mínims de la pandèmia. "Confiem a operar el 90% de la capacitat completa del 2019 al tercer trimestre i tenim capacitat per vendre al voltant d'un 97% dels serveis al quart trimestre", ha indicat Lundgren.

Noticias relacionadas

contador