cbwalt disney

Disney ha presentat aquest dimecres, després del tancament del mercat, els resultats corresponents al primer trimestre del seu any fiscal 2023, un període durant el qual ha registrat uns beneficis per acció (BPA) de 0,99 dòlars per títol, que han superat les expectatives del mercat, que apuntava als 0,78 dòlars. Després de conèixer-se els resultats, els títols de la companyia pugen al voltant del 3% en les operacions posteriors al tancament de Wall Street.

  • 111,91$
  • -0,46%

Durant el període, els beneficis totals han estat de 1.279 milions de dòlars, xifra que suposa un increment de l'11% en relació amb els 1.152 milions obtinguts durant el mateix període de l'any anterior. Pel que fa als ingressos, han pujat fins als 23.512 milions un 8% per sobre dels 21.810 milions de fa un any i per sobre també de la previsió de consens, de 23.370 milions.

"Després d'un primer trimestre sòlid, ens embarquem en una transformació significativa, que maximitzarà el potencial dels nostres equips creatius de classe mundial i les nostres marques i franquícies incomparables", va dir Robert A. Iger, director executiu de la marca, que va presentar els seus primers resultats des del seu retorn.

Els ingressos per canals nacionals per al trimestre van disminuir un 1% fins als 6.100 milions, i els ingressos operatius van augmentar un 5%, fins als 928 milions. L'augment en els ingressos operatius es deu als millors resultats a la divisió de cable.

Els ingressos de per canals internacionals per al trimestre van disminuir un 21%, fins als 1.200 milions i els ingressos operatius van disminuir un 64%, fins als 131 milions. La disminució en els ingressos operatius es deu a menors ingressos per publicitat, un impacte canviari desfavorable i una disminució en els ingressos d'afiliats, parcialment compensat per una disminució en costos de programació i producció.

Els ingressos directes del consumidor per al trimestre van augmentar un 13%, fins als 5.300 milions, i la pèrdua operativa va augmentar 500 milions, fins a ls1.100 milions. L'augment en la pèrdua operativa va deure a una major pèrdua a Disney+ i una disminució en els resultats de Hulu, parcialment compensada per millors resultats a ESPN+.

Els resultats a Disney+ van reflectir més costos de programació i producció i més costos de tecnologia, parcialment compensats per majors ingressos per subscripcions i una disminució en els costos de màrqueting.

Els subscriptors totals de Disney+ es van situar als 161,8 milions, xifra que implica una reculada de l'1% des dels 164,2 milions del mateix període de l'any passat.

Noticias relacionadas

contador