ep archivo   sede central de deutsche bank en frankfurt am main alemania
CEDIDA - Archivo
15,01€
  • -0,09€
  • -0,62%

Deutsche Bank ha obtingut un gran benefici durant el segon trimestre, tot i que la seva important branca de banca d'inversió va patir una caiguda dels ingressos. L'entitat alemanya va guanyar 692 milions d'euros d'abril a juny, mentre que els analistes havien previst un benefici net de 328 milions d'euros per al trimestre, segons dades recollides per Refinitiv.

Tot i que el benefici va ser més gran del que s'esperava, el banc alemany va experimentar una caiguda de l'11% en els ingressos nets de la seva divisió de banca d'inversió, en comparació amb els de fa un any. Aquesta unitat havia estat fonamental per impulsar els beneficis del banc durant el primer trimestre del l'any. Informes recents han suggerit que Deutsche Bank ha perdut una mica de quota de mercat en aquest espai durant els últims mesos.

Aquests són altres aspectes destacats d'aquest trimestre:

Els ingressos totals es van situar als 6.200 milions d'euros, una mica menys que fa un any.

Les despeses totals van arribar gairebé fins als 5.000 milions d'euros, un 7% menys que fa un any.

El seu nombre de treballadors va ser de 83.797, per sota dels 86.824 de l'any passat.

"Tots els nostres negocis han contribuït al creixement interanual dels beneficis", ha dit Christian Sewing, director general de Deutsche Bank, en un comunicat, i ha afegit que la "prioritat ara és continuar amb la nostra execució disciplinada de la transformació, trimestre a trimestre".

El prestador alemany també va informar d'unes provisions per a pèrdues creditícies de 75 milions d'euros per aquest trimestre. Les accions han pujat un 18% l'any.

Noticias relacionadas

contador