ep fabrica de coca cola europacific partners ccep en martorelles barcelona
EUROPA PRESS

Coca-Cola Europacific Partners va facturar al tercer trimestre 4.807 milions d'euros, xifra que suposa un 1,5% més enfront del mateix període de l'any passat. Durant els primers nou mesos de l'any, la facturació va pujar un 6%, fins als 13.784 milions d'euros.

  • 69,10€
  • 2,23%

Per zones, a Europa, les vendes creixen un 7,5% als nou primers mesos, fins als 11.061 milions, i un 3,5% al tercer trimestre, fins als 3.956 milions. I més concretament a Iberia, l'augment ha estat del 10% fins al setembre i del 6% entre el juny i el setembre, fins als 2.570 milions i 1.029 milions, respectivament.

"Al tercer trimestre, vam obtenir un creixement d'ingressos malgrat el clima mixt de l'estiu a tot Europa i l'execució en curs de la nostra estratègia de transformació a llarg termini a Indonèsia", ha assenyalat el director executiu de la companyia, Damian Gammell.

D'altra banda, Coca-Cola Europacific Partners ha declarat un dividend a compte per acció al segon semestre d'1,17 euros, que es pagarà el desembre, cosa que dona com a resultat un dividend per acció per a tot l'any d'1,84. euros i suposa un 9,5% més enfront del 2022.

La companyia també ha reafirmat l'orientació per a l'any fiscal 2023. "A causa del nostre sòlid exercici des del començament de l'any, estem reafirmant la nostra orientació per a tot l'any i declarant un dividend per a tot l'any de gairebé un 10% més que l'any passat. Això demostra la fortalesa del nostre negoci i la nostra capacitat per continuar brindant valor als accionistes", ha afegit.

Així, Gammell ha assegurat que de cara al proper any "i més enllà, seguim confiant en la resiliència de les nostres categories, malgrat l'actual volatilitat macroeconòmica i geopolítica".

Noticias relacionadas

contador