cbbny mellon sh11

Bank of Nova York Mellon (BNY Mellon) va registrar beneficis inferiors en el tercer trimestre; els ingressos basats ​​en comissions i interessos també van disminuir a mesura que el banc custodi bregava amb les conseqüències econòmiques de la pandèmia de coronavirus.

Segons els resultats presentats aquest divendres per l'entitat, la companyia amb seu a la ciutat de Nova York va registrar uns guanys entre juliol i setembre de 876 milions de dòlars, o 98 centaus per acció, en comparació amb els 1.000 milions, o 1,07 dòlars per acció, que va aconseguir en el mateix període de l'any anterior.

Per part seva, els ingressos van ser de 3.850 milions, per sota dels 3.860 milions del tercer trimestre de l'any passat. Els ingressos per comissions van ser de 3.110 milions, per sota dels 3.130 milions en el període de l'any anterior.

La disminució va reflectir exempcions de comissions del mercat monetari més elevades, parcialment compensades per saldos de clients també més elevats i activitat en alguns segments, segons ha explicat BNY Mellon. Els ingressos nets per interessos van caure a 703 milions, en comparació amb els 730 milions en el trimestre equivalent l'any passat, ja que els tipus d'interès van disminuir arran de la pandèmia del coronavirus.

Noticias relacionadas

contador