ep logo de applus
EUROPA PRESS

Applus+ ha presentat aquest dimarts una actualització dels resultats del primer trimestre que s'ha simplificat al mínim. La companyia ha pres aquesta decisió "atès el procés d'oferta pública d'adquisició (OPA) en curs".

  • 12,72€
  • 0,16%

Com sabeu, Amber (vehicle inversor dels grups ISQ Holdings LLC i TDX Capital LLP) i Apollo (a través de la societat instrumental Manzana Spain Bidco) han mantingut durant els últims temps una autèntica guerra per aconseguir Applus en què s'ha imposat Amber, després de millorar l'oferta fins als 12,78 euros. La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) va haver de sortir al pas perquè, després d'imposar-se Amber, va veure indicis d'un possible "concert" per part d'Apollo per aconseguir la companyia. Després del que va passar, Apollo va dir que prestaria plena col·laboració i assistència a la CNMV.

Amb tot, Applus s'ha limitat a dir aquest dimarts que els resultats del primer trimestre han estat “bons”, amb creixement dels ingressos tant totals com orgànics.

"Les perspectives per a tot l'any continuen sent les anunciades el febrer del 2024, amb un creixement orgànic dels ingressos a tipus de canvis constants entre mig i dígit alt únic i una millora del marge del resultat operatiu ajustat que el situarà al voltant de l'11,5% abans de l'amortització accelerada d'IDIADA", conclou la companyia.

Noticias relacionadas

contador