• También se publicará la actualización de las proyección económicas del banco central
  • Y de la previsión de sus miembros sobre la evolución de los tipos de interés en EEUU
  • Además, la presidenta Janet Yellen ofrecerá una rueda de prensa
  • En España, destacan los resultados de Inditex
Yellen_Bolsas

La decisió sobre els tipus d'interès per part de la Reserva Federal dels Estats Units serà sens dubte l'esdeveniment més important d'aquest dimecres per als mercats financers. Encara que no s'esperen canvis en el preu del diner per part del banc central americà, hi ha molt interès dels inversors a comprovar quina és la visió econòmica de la Fed i de la seva presidenta, Janet Yellen.

En aquest sentit, juntament amb el comunicat sobre política monetària, la Fed també publicarà una actualització de les previsions econòmiques i de les previsions sobre l'evolució dels tipus d'interès als EUA. A més, Yellen oferirà una roda de premsa per explicar la política monetària de l'organisme. La Fed no es tornarà a reunir fins als dies 26 i 27 de juliol.


ECONOMIA


França: IPC maig (08.45 h).


Regne Unit: taxa d'atur abril (10.30 h).


Estats Units: índex manufacturer Empire State juny, IPP maig (14.30 h), producció industrial maig (15.15 h), inventaris setmanals de petroli (16.30 h), comunicat de la Fed sobre els tipus d'interès, previsions econòmiques i sobre tipus d'interès del FOMC (20.00 h), roda de premsa de Janet Yellen (20.30 h).

EMPRESES

Inditex, matriu de Zara, presenta resultats.

contador