El selectiu espanyol es troba en plena presa de beneficis.

Zaroya Otis es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 9 euros. Aquesta figura és de continuació de tendència per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Per les properes setmanes és molt probable que puguem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 9,70 euros.

Bankinter ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 8 euros i creiem que podria continuar amb les pujades durant les properes setmanes. Per això estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,35 euros cosa que ens faria pensar en el final de la correcció i en un atac als màxims històrics assolits aquest any als 8,68 euros.

Bankia ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 4 euros i sembla que té ganes de continuar guanyant posicions després de veure com aconseguia perforar la resistència dels 4,40 euros la setmana passada. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones i sembla que podríem veure un atac als màxims anuals assolits al mes de maig als 4,67 euros.

Dimecres de la setmana passada vam poder veure un molt bon senyal en la sèrie de preus d'IAG. La companyia de l'IBEX 35 va aconseguir superar la resistència dels 7 euros i va confirmar el final de la consolidació del curt termini i sembla que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 7,18 euros, màxims anuals. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta ja que podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 8 euros.

Des de fa un mes i mig que el BBVA es manté cotitzant en una banda lateral dins de la seva tendència alcista principal. El primer nivell de resistència es troba als 7,60 euros. La superació d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims anuals situats als 7,89 euros. Esperarem l'aparició d'un senyal de fortalesa per interessar-nos per la companyia.

contador