bancos ibex
Alberto Sánchez

El sector bancari ha viscut una darrera sessió borsària del maig caracteritzada per les vendes, que han estat especialment pronunciades per als títols de CaixaBank, Sabadell i BBVA. D'aquesta manera, les entitats han tancat el cinquè mes de l'any sense aconseguir dissipar els dubtes sobre el seu estat, després de l'esclat de la crisi bancària als Estats Units, que ha afectat la confiança al sector a banda i banda de l'Atlàntic.

  • 1,70€
  • 13,01%
  • 10,64€
  • 0,81%
  • 1,17€
  • 2,00%

Els pitjors resultats a la sessió d'aquest dimecres els ha registrat Banc Sabadell, que ha deixat un 3,79% i ha arribat als 0,92 euros per títol. La companyia s'allunya de nou de la cota de l'euro per acció, al qual va arribar breument ahir a la jornada encara que no va aconseguir mantenir-la fins al tancament de les operacions.

A aquesta barrera amb prou feines va arribar al març, després d'un mes d'abril en què va cotitzar per sobre d'aquest nivell durant la major part del temps, i va arribar a un màxim mensual d'1,12 euros per acció.

Aquest dimecres, BBVA s'ha deixat un 3,74%, fins als 6,12 euros per acció, tot i que ha tocat mínims a la jornada als 6,09 euros, que és també la marca més baixa que ha aconseguit tot el mes. El saldo mensual presenta pèrdues des dels 6,69 euros que va registrar a l'inici.

A més, CaixaBank ha perdut un 3,08%, i ha tancat el mes als 3,43 euros per títol, després d'una jornada durant la qual ha anat incrementant les pèrdues fins al final de la sessió.

Noticias relacionadas

contador