Notícies de polsos europa

comprarcb22

Les apostes de BofA per 2021 a Europa: comprar bancs i vendre farmacèutiques

2021 s'acosta, i Bank of America (BofA) té molt clara la seva estratègia d'inversió a Europa per als propers 12 mesos. Els analistes de l'entitat nord-americana aconsellen comprar banca, assegurances i recursos (energia, matèries primeres...), i alhora opinen que cal vendre accions de farmacèutiques i companyies de serveis públics. Aquestes són les seves raons.

ep valores del ibex en el palacio de la bolsa de madrid

L'IBEX tanca en els màxims del dia i conquista els 8.300 després de pujar un 1,6% durant la setmana

Alguns analistes anticipaven ja el novembre que el desembre no serà un mes com el passat, de fortíssimes pujades. Davant d'això, auguraven un mes de consolidació de nivells i de moviments molt més moderats. De moment, la primera setmana confirma aquesta impressió. Durant les últimes cinc jornades l'IBEX ha avançat un 1,6%. Les pujades han estat impulsades per l'avanç d'aquest divendres (+1,49%) recolzat en els bancs (Santander ha estat el millor de la sessió amb unes pujades del 5,71% seguit per BBVA (+5,54%)). El fanalet vermell de l'IBEX avui ha estat PharmaMar amb unes caigudes del 5,20%. El selectiu espanyol ha acabat la setmana per sobre dels 8.300 (8.322 punts).

ep edificio donde se encuentra la sede de telefonica ubicada en ronda de la comunicacion madrid

Telefónica ampliarà capital en 296 milions d'accions per pagar l'scrip dividend

Telefónica ja ha iniciat els tràmits per complir amb la retribució a l'accionista pactada. La comissió delegada del consell d'administració de la companyia ha acordat aquest divendres dur a terme l'execució del segon augment de capital amb càrrec a reserves destinat al dividend flexible (scrip dividend), que suposarà l'emissió d'un màxim d'una mica més de 296 milions d'accions.

ep el presidente y consejero delegado de aena maurici lucena en la terminal t4 del aeropuerto

Deutsche Bank eleva amb força els preus objectius d'Aena i IAG

Deutsche Bank ha elevat els preus objectius d'Aena i IAG. En el primer cas el millora més d'un 9%, fins als 164 euros des dels 150 euros previs. Aquest preu suposa atorgar a la companyia un potencial de pujada del 16% des dels nivells actuals de cotització (141 euros). El banc alemany reitera el consell de 'comprar'. En el segon, el puja fins als 220 penics des dels 175 (+25%) i també reitera 'comprar'. Aquest preu implica esperar una pujada del 28% des dels 171 penics als quals cotitza a Londres IAG a dia d'avui.