sanchez merkel portada

El president del Govern, Pedro Sánchez, es reunirà aquest dimecres amb el primer ministre italià, Guiseppe Conte i està "tancant" una visita a Berlín la setmana que ve per reunir-se amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, a la ronda amb els seus homòlegs europeus per recaptar suports al repartiment de fons de la UE.

Així ho va comentar la portaveu i ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, en la qual va informar dels continguts de la reunió de Sánchez aquest dilluns a Lisboa amb el primer ministre de Portugal, António Costa, i les previstes la setmana que ve amb Holanda i Suècia.

"Tots els esdeveniments que es juguen a nivell europeu són claus per al futur del nostre continent". De fet, va afegir Montero ressaltant la gestió de Sánchez, "Espanya es juga el futur justament aquests dies".

"No es tracta només d'una qüestió de solidaritat, el que reclama aquest Govern, sinó que es tracta d'enfortir el nostre mercat interior perquè realment serveixi de palanca, de reconstrucció, amb una inversió robusta i ràpida", va subratllar.

La portaveu va comentar que "tant de bo" se celebrin totes les reunions previstes de Sánchez amb els seus homòlegs "amb els resultats que s'esperen" perquè el Govern té clar que allò que es decideixi a Brussel·les amb el fons de recuperació marcarà la política nacional, especialment els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE).

Noticias relacionadas

contador