sanchez iglesias congreso reunion
PSOE

Pedro Sánchez, president del Govern en funcions, ha donat per trencades les negociacions amb Unides Podem en declaracions a la ‘Cadena SER’ aquest mateix matí. El socialista ha afirmat que la consulta a les bases de la formació habitada significa una ruptura total.

Sánchez ha afirmat que “és la primera vegada en 40 anys que el candidat a president del Govern fa una proposta d'aquest tipus i es troba la resposta que és una idiotesa”.

El candidat socialista ha carregat contra la consulta de Podemos afirmant que està “trucada” i simplement és una estratègia per a justificar-se de cara als seus votants. A més, Sánchez ha revelat que la setmana passada va oferir a Iglesias ministeris per a “persones qualificades de l'àmbit de Podemos” pel que creu que “he estat flexible i bastant raonable”.

El socialista ha subratllat també que la consulta de Podemos “no recull la realitat” i que la pregunta en la qual està basada és “absolutament falsa” i l'única intenció d'Iglesias és “votar no a la investidura amb *Vox”.

D'altra banda, ha recalcat que en les últimes setmanes ha realitzat fins a cinc ofertes a Iglesias i en cap d'elles estaven reflectits els termes recollits en la consulta de la formació habitada.

Des de 'El Confidencial' apunten que la intenció de Sánchez és que la irrupció d'Errejón pugui ser una basa per a pressionar a Iglesias perquè el salt de l'exdiputat a l'escenari nacional restaria suports a Podemos.

PODEM, SORPRÈS DAVANT "EL DUR TO" DE SÁNCHEZ

Unidas Podemos no surt de la seva "sorpresa". La formació habitada ha reaccionat així a les paraules de Sánchez que dóna per trencades les negociacions amb els de Pablo Iglesias després de "la mascarada de la consulta" duta a terme pel partit i les seves bases.

"Estem sorpresos pel to tan dur i descalificatiu amb Unides Podemos", han declarat fonts del partit a TVE. La citada consulta va preguntar als votants la seva postura respecte a la investidura de Sánchez.

Noticias relacionadas

contador