boris-johnson 20190619113810

Jeremy Hunt, un dels dos candidats que competeixen per reemplaçar a la primera ministra britànica, Theresa May, ha declarat aquest dilluns que el seu rival Boris Johnson és un "covard" per evitar els debats públics cara a cara sobre què fer amb el Brexit.

"Quant a la qüestió dels debats, està sent un covard", ha assenyalat el secretari de Relacions Exteriors Hunt. "És una covardia no aparèixer en els debats cara a cara", ha afegit, segons informa Reuters.

Hunt, de 52 anys, ha afirmat també que és irrespectuós que Johnson hagi rebutjat l'oportunitat d'un debat cara a cara a Sky.

"La gent necessita saber el que farà i vostè necessita respondre a aquestes preguntes", ha dit Hunt. "Li prometo a Boris Johnson la baralla de la seva vida i va a perdre-la", ha afegit.

Johnson, de 55 anys, és el favorit per guanyar la votació entre els 160.000 membres del Partit Conservador que decidiran qui serà el pròxim primer ministre. Els mercats d'apostes li donen una probabilitat del 79% de guanyar el primer lloc, per sota del 92% de la setmana passada.

contador