ep las infantas elenacristina
OSCAR ORTIZ Y RAÚL MARTÍNEZ TERREL

Nova polèmica de la Casa Reial. Després que les infantes Elena i Cristina es vacunessin als Emirats aprofitant la seva visita al Rei emèrit, Joan Carles I, l'ambaixada de país assegura a la Sexta que aquest procediment no és legal i que només poden vacunar els habitants del país, no els turistes.

Després de conèixer aquesta notícia, les infantes han justificat la seva vacunació afirmant que "se'ns va oferir i vam acceptar-ho".

Cal recordar que el Rei emèrit està instal·lat a Abu Dhabi des del passat mes d'agost, i allà s'ha posat també la vacuna de la Covid-19, a l'igual que l'exdirector del Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI), Félix Sanz Roldán, que segons El Confidencial també s'ha vacunat aprofitant la seva visita a Joan Carles.

La visita al Rei emèrit els ha permès a tots ells saltar-se la llista d'espera de vacunació a Espanya, encara que oficialment la infanta Cristina tingui fixada la seva residència a Suïssa.

Cal recordar que al nostre país s'està vacunant actualment amb les injeccions de Pfizer i Moderna als majors de 80 anys i/o persones ingressades en residències, a més del personal sanitari qualificat d'alt risc. En el cas de la vacuna d'AstraZeneca, s'està administrant ja a menors de 55 anys que treballin en sectors com el sanitari, l'educatiu o el de les Forces de Seguretat.

contador