ep archivo   sede nacional del partido popular en la calle genova el dia en el que el pp ha
Ricardo Rubio - Europa Press - Archivo

La Junta Directiva Nacional del Partit Popular celebrada aquest dimarts a Madrid, ha adoptat que la convocatòria del XX Congrés Nacional del partit amb caràcter extraordinari i urgent se celebri a Sevilla, els dies 1 i 2 dabril de 2022.

Tal com indica la nota de premsa, el nombre de compromissaris serà de 3.109, dels quals 437 són nats i 2.622 electius, 10 de la Comissió Organitzadora i 40 del Partit Popular a l'Exterior.

A partir de la convocatòria del Congrés s'obrirà un termini de 15 dies perquè qualsevol afiliat del partit es pugui inscriure per participar en tot el procés electoral, que expira a les 14.00 hores del dia 16 de març. Cada afiliat es podrà presentar com a compromissari fins a 5 dies abans del dia de la votació.

Pel que fa a la presidència, els candidats hauran de presentar la seva precandidatura del Congrés entre el 8 de març i fins a les 20.00 hores del dia 9 de març.

Per ser proclamat precandidat a la presidència del partit caldrà presentar el suport de, com a mínim, 100 militants. La campanya electoral interna començarà el dia 11 de març i finalitzarà a les 24.00 hores del dia 20.

contador