ep habitacion de hoteles silken
HOTELES SILKEN - Archivo

El Govern ha acordat el tancament de tots els hotels i allotjaments turístics similars en el termini màxim d'una setmana, segons ha acordat el Ministeri de Sanitat.

En una ordre ministerial en un Boletín Oficial del Estado (BOE) extraordinari, s'estableix aquesta mesura preventiva per a tots els hotels i allotjaments similars, allotjaments turístics i altres allotjaments de curta estada, càmpings, aparcaments de caravanes i altres establiments similars, situats a qualsevol part del territori nacional.

L'Executiu estableix el tancament de tots aquests tipus d'establiments a partir del moment en què "no li quedin clients per atendre i, en tot cas, en el termini màxim de set dies naturals" des de l'entrada en vigor de la norma aquest mateix dijous.

Per a establiments d'allotjament turístic de llarga estada i de temporada, aclareix que quedarà permesa l'obertura al públic d'aquells establiments turístics que alberguin clients "que, en el moment de declaració de l'estat d'alarma, es trobin allotjats de manera estable i de temporada, sempre que els seus ocupants comptin amb les infraestructures, als seus propis espais".

Noticias relacionadas

contador