ep la ministra de industria comercio y turismo reyes maroto durante su visita al salon profesional
Jesús Hellín - Europa Press

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha anunciat que el Govern activarà un protocol per fer front al coronavirus perquè hotelers, aeroports i zones amb afluència massiva de visitants puguin tenir tota la informació, "per si calgués activar aquest protocol, que tinguin totes les garanties que estan informats".

A l'acte de presentació del Llibre blanc de la Sostenibilitat en les Agències de Viatges celebrat aquest dimarts a Madrid, la ministra va demanar "precaució» sobre aquest tema i va assegurar que les xifres de contagi a Espanya són encara molt baixes, i que en aquests moments l'impacte és petit.

Maroto assegura que s'estan prenent totes les mesures "perquè la gent estigui tranquil·la", i creu que els turistes "han d'estar tranquils" perquè el Govern d'Espanya té "tots els protocols per abordar aquesta situació, amb un sistema sanitari que és el millor del món".

La ministra va avançar que a la comissió interministerial s'analitzaran els protocols més adequats perquè hotelers, aeroports i zones amb afluència massiva de visitants "puguin tenir tota la informació".

NO S'HAN ANUL·LAT RESERVES

Segons va explicar als mitjans quan sortia de la presentació, en aquests moments les agències de viatges no han detectat una anul·lació de reserves, encara que "cal fer un seguiment continu de les dades" tenint en compte a més la proximitat de la Setmana Santa.

"El que més ens preocupa és la informació i que els protocols es coneguin", va insistir la ministra, reiterant que, en aquests moments, "Espanya és una destinació segura".

Noticias relacionadas

contador