ep concentracionla plazacolon madrid bajolema porespana unida 20190210133402
Ricardo Rubio - Europa Press

El president del PP, Pablo Casado, ha assegurat que la manifestació d'ahir a Colom per la unitat d'Espanya va certificar "la fi" del president del Govern, Pedro Sánchez, i ha apostat perquè el 26 de maig s’avanci les eleccions generals i es visqui un 'súper diumenge', amb comicis municipals, autonòmics, generals i europeus.

"Demano que s’hi pensi i convoqui eleccions, a les quals ell es va comprometre en la moció de censura", ha assegurat Casado en una entrevista a Onda Cero, durant la qual ha apostat directament per un avançament electoral al mes de maig.

"El 26 de maig seria un dia preciós per posar 4 urnes. Crec que Sánchez cada dia que passi va perdent vots", ha assegurat, preguntat per la possibilitat d'un 'súper diumenge'. Segons el líder del PP la convocatòria per la unitat d'Espanya organitzada després que l'Executiu acceptés un relator en el diàleg a Catalunya ha demostrat que l'etapa de Sánchez a la Moncloa "s'ha acabat".

Sobre la participació en la concentració a Colón i si considerava que podria haver registrat més assistència, Casado ha posat en valor que va ser "moltíssima gent" i que la manifestació es va organitzar en tan sols tres dies.

contador