pablo casado congreso9

El líder del PP, Pablo Casado, ha assegurat aquest dijous que l'"autoritat moral" del cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, per demanar "lleialtat o unitat és nul·la" i li ha demanat que deixi de buscar "subterfugis" amb uns nous Pactes de la Moncloa per "tapar" el seu "fracàs" en la gestió del coronavirus.

"No es pot fagocitar aquests èxits històrics per tapar els fracassos presents. Aquesta obra està en vigor i el PP defensarà aquest llegat contra qualsevol atac o instrumentalització", li ha etzibat durant el debat celebrat al Ple del Congrés per prorrogar l'estat d'alarma fins al 26 d'abril.

Casado ha assenyalat que aquesta crisi ha "superat" Sánchez i que per això dedica "més temps a buscar subterfugis i repartiments de culpa que a trobar solucions". "Però no menyspreï la grandesa del poble espanyol, que és capaç de superar qualsevol desafiament", li ha etzibat.

"NO TÉ RES DE QUÈ PENEDIR-SE?"

Dit això, li ha demanat de nou que "deixi d'amagar-se darrere la barrera de la història", que "abandoni la cuirassa de la propagada" i lideri la sortida d'aquesta "tragèdia" amb "determinació, coratge i eficàcia".

També ha emplaçat Sánchez a dir la veritat sobre el número de morts i li ha preguntat si manté que ha fet "tot bé", si no té "res de què penedir-se" i si no ha de demanar "perdó a ningú".

Noticias relacionadas

contador