ep la vicepresidentagovernfuncions carmen calvo compareix davant els mitjanscomunicacio despresla reunio del consellministresmoncloa celebradadia despresla segona votacio fallidala investiduracandidat socialistal
Marta Fernández Jara - Europa Press

El PSOE rebutja formar un govern de coalició amb Unides Podem perquè està convençut que portaria l'executiu espanyol a "un dia a dia impossible" i seria incapaç d'oferir estabilitat al país, segons ha explicat aquest dimarts. No obstant això, ofereixen negociar un programa.

En una entrevista a la Cadena Ser, la vicepresidenta en funcions, Carmen Calvo, ha culpat la formació de Pablo Iglesias de "frustrar" la possibilitat que hi va haver el juliol de donar a llum a la primera coalició de govern a Espanya per la pretensió dels liles d'imposar-se al programa electoral que va guanyar les eleccions del 28 d'abril, el del PSOE.

Arribats a aquest punt, Calvo ha avançat que el PSOE oferirà a Podem negociar un programa de govern i ha advertit que qui pretén llançar el "desafiament" de 'coalició o eleccions' és Podem, no els socialistes.

Noticias relacionadas

contador