ep desayuno informativoeuropa pressjosep borrell 20190114180701
Europa Press TV - Europa Press

El ministre d'Exteriors, Josep Borrell, ha tret geni i figura durant una entrevista a la televisió alemanya. Ha abandonat el plató i l'entrevistador, el prestigiós Tim Sebastian, quan aquest li ha formulat preguntes incisives sobre el conflicte amb Catalunya. Al cap d'una estona, el representant de la diplomàcia espanyola ha tornat per acabar l'entrevista.

Borrell ha perdut els papers durant el programa 'Conflict Zone' de la cadena DW News, el canal de notícies en anglès de l'emissora internacional alemanya Deutsche Welle.

La irada reacció del ministre ha arribat després que l'entrevista es caldegés considerablement en abordar el debat d'una reforma constitucional a Espanya que permeti l'autodeterminació. Sebastian recorda Borrell les dades del CIS, que reflecteixen que un 70% d'espanyols voldria una reforma de la Constitució.

Després d'una picabaralla sobre aquest assumpte, Borrell etziba a l'entrevistador: “atureu", "esteu mentint contínuament". Llavors exigeix ​​l'alt càrrec socialista que s'aturi de gravar i abandona el plató. Més tard, però torna per acabar l'entrevista.

En finalitzar el programa, Borrell vol tenir l'última paraula i li deixa anar a Sebastian: "Podries haver triat preguntes menys parcials", al que aquest li contesta: "Senyor ministre, no estic aquí per fer les preguntes que vostè vulgui".

contador