• El 'Dieselgate' torna a posar en escac la indústria automobilística alemanya
porsche oliver blume

La Fiscalia alemanya ha dut a terme una sèrie de batudes en 10 localitats del sud d'Alemanya durant la seva investigació sobre Porsche, propietat de Volkswagen, per l'escàndol del 'Dieselgate'.

  • 74,14€
  • -0,90%
  • 141,30€
  • -0,07%

La Fiscalia de Stuttgart ha afirmat que aquestes batudes, que han tingut lloc als estats federats de Baden-Württemberg i Baviera, formen part d'una investigació per sospites de frau i publicitat enganyosa duta a terme per la popular companyia automobilística alemanya, segons informa Associated Press.

El 'Dieselgate' torna a posar en escac la indústria automobilística alemanya

Així mateix, han assenyalat que la investigació s'està centrant en un membre de la junta de Porsche, un alt directiu i una tercera persona que ja no forma part de l'organigrama de la marca.

L'escàndol del 'Dieselgate', que va sortir a la llum el 2015, segueix esquitxant la indústria automobilística alemanya després que autoritats nord-americanes denunciessin el 'falsejament' de les emissions de CO2 dut a terme en centenars de milers de vehicles.

Les altres automobilístiques alemanyes afectades per la investigació fins al moment són Volkswagen, Audi, BMW, Daimler i Bosch. A hores d'ara, Daimler baixa més d'un 1% i Volkswagen cotitza gairebé plana, amb un -0,03%.

Noticias relacionadas

contador